FAQ

Min beställning avvisades – måste jag lägga en ny beställning?
Om din beställning avvisas hjälper vår kundtjänst dig gärna.

Hur ändrar man ordningen?
Din beställning kan ändras tills ditt paket har skickats. För att ändra din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Kan du skicka mig fler bilder på önskad modell?
Visst, du kan skicka länken eller det fullständiga namnet på produkterna till kundtjänst för att be om fler bilder.

Kan jag betala med mitt VISA/Mastercard-kort?
Vi uppmuntrar människor att använda Bitcoin och Western Union, men vi behandlar Paypal/Visa/MasterCards under begränsade tider. Om du inte hittade alternativet tillgängligt, kom tillbaka en annan gång och kontakta kundtjänst.

Är din webbplats säker?
Vi kommer att ge dig ett spårningsnummer efter att du beställt, du kan spåra paketet hela vägen. så oroa dig inte för det. All din personliga information som du använde på vår sida är dessutom konfidentiell.

Var kan jag leta efter information om beställningen jag lagt?
Din orderbekräftelse via e-post innehåller information om din beställning inklusive ordernummer. Du får även ett spårningsnummer från vilket du kan spåra din beställning.

Hur lång tid tar det för paketet att komma fram?
Efter att ha lagt beställningen kommer vi att behandla och skicka den inom 72 timmar. Logistiken är vanligtvis 7-10 dagar. Totalt 10-13 dagar.

Vad ska jag göra om min kreditkortsbetalning är felaktig?
Om ett fel uppstår när du använder ett kreditkort för att checka ut kan du gå tillbaka och göra beställningen igen och sedan avbryta beställningen som inte har betalats. Du kan kontakta ditt kreditkortsföretag för att bekräfta att ditt kreditkort har god status. Om du inte har provat det många gånger, vänligen kontakta oss för hjälp.